• Продажба на имоти Мелаинвест изгражда ваканционни и жилищни сгради и предлага апартаменти и помещения за продажба.
  • Строителство Мелаинвест извършва строителство и ремонти на сгради и съоръжения с модерна технология и високо-квалифицирани специалисти.
  • Строителни материали Меридиан комерс предлага богато разнообразие на строителни материали от утвърдени български и чужди производители.
  • Туроператорска дейност Paragon Management е модерна компания за управление и обслужване на хотелски комплекси.
  • Строителен надзор "Билдконсулт Енд Ко" ЕООД извърша оценяване на съответстивието на инвестиционните проекти и упражнява строителен надзор.
  • Новини Новини и официална информация от нашата компания.
  • Кариери Ако желаете да станете част от нашият екип, може да разгледате свободните работни позиции в момента.
  • Контакти Вижте адресите и телефоните на нашите отдели и компании за да се свържете с нас.

Меридиан Комерс строителни материали

Партньори

Високото качество на строителните материали, които Ви предлагаме е гарантирано от партньорите с които Меридиан комерс работи:


Knauf
Марката Knauf  е позната на българския пазар с качествените продекти, които предлага: системи от гипсокартон и гипсфазер; готови сухи смеси - гипсови и вароциментови машинни мазилки; система за външна топлоизолация на сгради; благородни, минерални, силиконови и мазилки на основа изкуствени смоли; строителна химия, флекслепила и лепила за плочки;

 


Weber
Вебер е водещ представител на строителната промишленост, световен специалист в производството на фасадните декоративни мазилки и системи, нивелиращи маси и лепила за керамични покрития. Създадена във Франция в началото на миналия век, тя експандира през 80-те години, закупувайки и създавайки фирми в 24 страни, от които 18 в Европа, 4 в Азия и 2 в Америка, които реализират годишен оборот от 800 милиона евро.

 

 

Ursa
URSA в своята производствена и търговска програма предлага качествени продукти и системи в областта на топло - и звукоизолация. Програмата е съставена от изолации от стъклена вата URSA GLASSWOOL, изолации от екструдиран полистирен URSA XPS и технически изолации. Продуктите са подходящи за различни условия в сферата на строителството и производството.

 

 

Брамак
Bramac Dchsystemе International GmbH е австрийски концерн, основан преди четири десетилетия в околностите на град Пьохларн. Фирма Брамак е известна в много европейски страни най-вече с високото качество и 30 годишната писмена гаранция, която дава на своите бетонови изделия. Брамак разполага с 13 завода в 8 страни и с 12 представителства.

 

 

Керамична къща Стралджа
„Керамична къща — Стралджа“ ЕООД е наследник на керамичния завод „Стралджа Керамика“. Предприятието лидер на пазара за керамични керемиди и покриви в страната. Да направиш от земя, огън и вода качествен покрив, който да издържи столетие си е цяло изкуство, до което може да се докоснете!

 

 

 

AYGIPS
AYGIPS -  е ярката звезда на мазилковия сектор с фабрики, имащи производствен капацитет от 1700 тона прахова мазилка дневно и 20 млн. м2 гипскартон годишно. С налична площ от 20000 м2, Aygips задоволява изискванията на своите клиенти за всеки вид и количество. Продукти от гипс, произведени от Aygips, са представени както на секторните потребители, така и на отделните потребители с марката Aygips. Продуктите на Aygips се изнасят най-вече до тюркските републики, Гърция и Русия, с което качеството на Aygips е добре известно не само на местния пазар, но и в чужбина.

 

FIXA
Основана през 2001 г. в Истанбул. В кратък срок от 7 години, марката на продукта се превърна в един от най-популярните на пазара на строителни материали. Постоянно нараства, благодарение на по-сериозно отношение към работата, надеждни контакти с клиенти и доставчици, качество и широка гама от продукти. FIXA продължава работата си за изследвания и разработване в посока, в съответствие качество на продуктите да отговарят на нуждите на потребителите и разработване на нови продукти в съответствие с потребностите на пазара.

 

Вестал 2002
"Вестал 2002 " ООД е фирма с традиции в производството на алуминиеви ъгли за шпакловка, алуминиеви ъгли с мрежа, водооткапващи ъгли, PVC ъгли за свод, поцинковани ъгли за мазилка, дистанционери за производство на стъклопакети и други изделия за строителния пазар.


VELUX
ВЕЛУКС България ЕООД продава и представя на българския пазар продуктите на VELUX, включващи покривни прозорци, електрическо управление, щори и аксесоари. VELUX Group има производствени предприятия в 10 страни; търговски представителства в близо 40 държави и представлява една от най-силните марки в строителния сектор.


EURO MIX
Продуктите на EURO MIX са – хоросани за зидария, машинни мазилки на варо-циементова, варо-гипсова и гипсова основа, лепила за плочки, теракота, мрамор, гранит и камъни, лепила и шпакловъчни смеси за EPS и XPS, различни видове шпакловъчни и лепилни смеси за гипсокартон, различни видове подови замазки и саморазливни подове, различни видове сухи завършващи мазилки и шпакловки, двукомпонентни хидроизолации и различни видове пастообразни декоративни вътрешни и външни мазилки в многообразие от цветове.


Мелаинвест - строителна компания
Мелаинвест и партньори ООД е водеща българска компания, инвестираща, търгуваща и управляваща активи в сектора на строителството. През последните 5 години Мелаинвест и партньори израстна в една от най-уважаваните строително - търговски компании.