Доставка и плащане

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

​При поръчка клиентът трябва да посочи:

валиден e-mail адрес
адрес за доставка на стоката
лични данни – двете имена и телефон за контакт

За да можем да Ви изпратим стоката необходимо ни е Вашето съгласие с общите условия.

М Комерс Инк. ЕООД потвърждава по e-mail или по телефон приетата поръчка.

Срокът на доставка е от 2 до 5 работни дни, след потвърждението (ако не е уточнено друго), при наложен платеж,

При плащане по банков от 2 до 5 работни дни (ако не е уточнено друго), след получаване на сумата по поръчката по нашата банкова сметка.

Стоките се доставят с куриерска фирма Еконт и Спиди до удобния за клиента офис на съответната куриерска фирма или до посочения от клиента адрес. При доставки с Транспрес вида на услугата е от адрес до адрес.

При заявено желание от страна на клиента доставката може да бъде извършена с всяка от куриерските фирми опериращи на територията на България.

Винаги проверяваме вариантите за доставка по тарифите на куриерските фирми и предоставяме информацията по e-mail или телефон. След одобрение от страна на клиента, поръчката се изпраща.

Изпълняваме и международни доставки. За информация, моля свържете се с нас на e-mail.

СТАТУСИ НА ПРОДУКТИ

1  Безплатна доставка – Всеки продукт обозначен със статус „Безплатна доставка“ получава безплатна икономична доставка до офис на куриер. Ако доставката е до адрес се заплаща само надбавката за опцията „до адрес“. Ако добавите продукти с статус различен от посочения, ще заплатите само доставката на тези продукти.

2  Безплатна доставка над определена, посочена сума 100, 200, 500 или 750 лв. – Продукт обозначен със статус „безплатна доставка над" посочената сума, получава безплатна икономична доставка при достигане на обща стойност на поръчка от съответно 100, 200, 500 или 750 лв., до офис на куриер. Ако доставката е до адрес се заплаща само надбавката за опцията „до адрес“. Ако добавите продукти с статус различен от посочения, ще заплатите само доставката на тези продукти.

3  Безплатна доставка до магазин – Продукти обозначени с този статус получават безплатно доставка до наш магазин в гр.Бургас. Доставката на тези продукти до избран от вас адрес или до офис на куриер се заплаща. Ако добавите продукти с статус различен от посочения, ще заплатите само доставката на тези продукти.

4. Всички поръчки над 500 лв и тегло до 20 кг. са с безплатна доставка на територията на България до офис на куриерска фирма, без значение дали е упоменато в описанието на стоката.

5. Всички поръчки над 500 лв без значение от теглото са с безплатна доставка за гр. Бургас, без значение дали е упоменато в описанието на стоката.

Замяна или връщане на артикулите се осъществява за сметка на клиента.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

  • наложен платеж -  на куриера при получаване на доставката. 
  • по банков път - За целта е необходимо да извършите банков превод към сметката на М Комерс Инк. ЕООД. Когато желаете плащането да бъде извършено по банков път следвайки етапите на поръчката, кликнете върху бутона "банков превод". След приключване на поръчката ще ви бъде предоставена информация за банковата сметка на дружеството. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

Дружеството е регистрирано по ЗДДС лице с идентификационен номер по ДДС: BG203425341.

Top